Autoexperten

 

Om Autoexperten

Autoexperten

Är en rikstäckande reservdels och tillbehörskedja för fordon med nära 70 butiker och över 360 verkstäder anslutna. Kunnig och serviceinriktad personal tillsammans med en hög tillgänglighet är viktiga framgångsfaktorer för oss. I vår webbutik kan du beställa reservdelar och tillbehör dygnet runt för leverans under dagen eller senast inom 24h.

”Autoexperten skall förse fordonsmarknaden med rätt produkter på rätt plats i rätt tid tillsammans med en marknadsledande kompetens, distributionsnät och service.”

 

Autoexperten Verkstad

- Servar bilar och lagar alla typer av fel, vårt arbete utförs på ett fackmanmässigt sätt enligt tillverkarens direktiv och påverkar därmed inte bilens nybilsgaranti – likt en märkesverkstad.

  • 340 000 artiklar i sortimentet.
  • Leverans normalt samma dag, senast inom 24 timmar.
  • Upp till 20 000 reservdelar på lager i våra butiker.
  • Reservdelar motsvarande orginalkvalitet med tre års funktionsgaranti.
  • Autoexperten lämnar 3 års funktionsgaranti på samtliga reservdelar.
  • Upp till 24 månaders räntefri delbetalning med Autoexperten kortet.
  • Alltid 12 månaders fri vägassistansföräkring vid utförd service.

Sök efter reservdelar till bilar eller släpfordon med hjälp av ditt registreringsnummer på vår hemsida, så du är säker på att delarna passar. Du ser direkt vad delen du söker kostar samt om den finns i din närmaste butik alternativt kan levereras dit senast i morgon bitti.

 

Dela upp betalningen med Autoexperten kortet

Med Autoexperten kortet kan du få kredit för ett enskilt köptillfälle eller kredit för löpande inköp. Delbetala räntefritt upp till 24 månader i våra butiker och verkstäder. Ansöker om kortet gör du i våra butiker/verkstäder.

 

Autoexperten Vägassistans

Nu erbjuder vi ökad trygghet för dig och din familj. Autoexperten vägassistans ger hjälp längs vägen vid tekniska fel eller punktering, och ingår utan kostnad i 12 månader när du servar din bil hos oss. Trygg service, tryggare bilresa.

 

Vi vänder oss till alla

Våra kunder är till stor del professionella verkstäder, men allt fler konsumenter attraheras av våra välfyllda hyllor med kvalitetsprodukter. Vår kunniga personal finns till hands om du har frågor, eller vill ha hjälp att hitta rätt reservdelar och tillbehör.

 

Gå till Autoexpertens hemsida

Google+